Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Brutální včerejší zásah policie vůči invalidovi

Včera podvečer zasahovala brutálním způsobem policie vůči invalidovi kvůli chybějící roušce, který má zdravotní potíže z důvodu, že byl politickým vězněm.

Zatýkaní politického vězně v nově zakládajícím politickém hnutí kavárny Daruma v Dittrichově ulici  je zdokumentováno na níže uvedeném odkazu. (viz zdroj)

Jak jsem zjistil, toto zatýkání invalidního důchodce a bývalého politického vězně má politické pozadí, které někomu v tomto státě vadí. Jsem přesvědčen, že ministr vnitra Hamáček prostřednictvím policie České republiky porušuje základní lidská práva a vykonává svou dlouhou rukou zločiny, které páchal komunistický či nacistický režim. Policie invalidního důchodce pana Karla Světničku pomocí donucovacích prostředků zatkla tak, že ho nesla nedůstojným způsobem za všechny končetiny, jako prase na porážku.

Jenže to není vše, protože toto zatčení tohoto výše uvedeného člověka má politický kontext. Dle mého názoru má ministr vnitra za úkol zastrašit nově vznikající politické hnutí, resp. odboj, jak říká jeden z majitelů této kavárny na videu, což jsou policejní metody totalitních režimů. Také je tu dost pravděpodobné, že bylo hlavním účelem zastrašit Karla Světničku pro jeho veřejné výroky. Do celého kontextu tohoto problému je zarážející to, co Karel Světnička křičel veřejně, když ho policie nedůstojně vlekla do policejního vozu,

cituji :

,,Zatýkají politického vězně! Chtějí mi ukrást tašku, která je z kongresu, kde se zpovídalo čtyři miliony Židů!  Švejdar je nacistický zločinec, a to se jim nelíbí!“

A to teprve tato kauza nabírá na obrátkách. Pokud si zjistíte, kdo je pan Karel Světnička, dozvíte se, že je to známý právník a publicista, ale také bývalý zaměstnanec Nejvyššího kontrolního úřadu (NKÚ), kandidát na senátora 2020, kandidát na ředitele Ústavu pro studium totalitních režimů (ÚSTR), a člen Moravských a Slezských Pirátů (MS Piráti), kteří se distancují od neomarxistické politiky České strany pirátské. Pan Karel Světnička takéřekl pro lidovky.cz (viz zdroj)

část cituji :

,,Mediální výstupy Platformy a ÚSTR zatím ukazují na oboustranné porušování ústavy, listiny a dalších zákonů. Obě instituce vůči sobě činí úkony, ke kterým nemají oporu v právních normách. S ohledem na společné založení Platformy ÚSTRem s jinými obdobnými institucemi se zapomíná na základní pravidlo, že obě strany mohou jen to, co mají povoleno. Stejně tak jsou pro obě strany sporu stanoveny kontrolní mechanismy, které byly ignorovány. To jednoznačně naznačuje profesionální úroveň obou stran. K něčemu již směřuje trestní oznámení a podnět Senátu k odvolání členů Rady. Tristní je, že tyto nezákonnosti dělají ti, jejichž náplní by měla být problematika nezákonností v minulosti.“

A jsme v jádru celé této kauzy. Právník a publicista Karel Světnička je zřejmě perzekuován a zastrašován pro svou politickou angažovanost, protože sděluje na veřejnosti fakta, která jsou nepohodlná současné politické moci. Dokonce vše souvisí s mým článkem,,Přichází implementace Nového světového řádu, pojďme do ulic“ (viz zdroj), že nejen do České republiky, ale i do celé Evropy se vrací nacistický režim skrze tento totalitní systém, který podporují svou činností, lživou propagandou, manipulací, zastrašováním a potlačováním reality cenzurou někteří politici, soudci, státní zástupci, novináři a další služebníci této politické garnitury. 

Položme si závěrem otázku. Co nám Karel Světnička chtěl sdělit o policejním řediteli Janu Švejdarovi, když vyslovil jeho jméno v kontextu s nacismem...?

Dle mého názoru bude v budoucnu tento současný agresivní, zlodějský a válečný politický režim patřit do knih o totalitních režimech.

 

Zdroj :

https://www.facebook.com/pavel.zitko.165/videos/797066004358350

https://www.denik.cz/z_domova/politicke-vody-brazdi-dalsi-pirati-odpadlik-svetnicka-si-zalozil-vlastni-stranu-20180816.html

https://www.lidovky.cz/domov/porusuje-se-ustava-rika-ke-kauze-kolem-ustr-kandidat-na-jeho-reditele.A140304_182434_ln_domov_ml

https://malylibor.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=760983

 

 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Libor Malý | středa 2.12.2020 15:58 | karma článku: 14,63 | přečteno: 2403x
  • Další články autora

Libor Malý

Admin Patrik Banga spáchal cenzuru mého blogu

Podporujete lži, nenávist, závist, intriky, zlodějny, války, cenzuru, depopulaci skrze vakcíny, hlavně u seniorů, a fašistický NOVÝ SVĚTOVÝ ŘÁD, v angličtině NEW WORLD ORDER.

2.2.2021 v 20:45 | Karma: 28,33 | Přečteno: 734x | Diskuse| Politika

Libor Malý

Kameraman Václav Rada a moderátor Jiří Kumbera včera v Ostravě

Protože se blíží konec roku, chci poděkovat a upozornit na práci kameramana Václava Rady a moderátora Jiřího Kumbery, která je velmi důležitá v boji za svobodu při nástupu současné zločinecké diktatury pomocí falešné pandemie.

28.12.2020 v 15:20 | Karma: 9,99 | Přečteno: 466x | Diskuse| Politika

Libor Malý

Veronika Vágnerová z Ústí nad Labem je iniciátorkou petice proti rouškám na základní škole

Podnikatelka a aktivní sportovkyně Veronika Vágnerová z Ústí nad Labem je iniciátorkou petice proti rouškám na základní škole Velké Březno.

14.12.2020 v 11:00 | Karma: 7,03 | Přečteno: 197x | Diskuse| Politika

Libor Malý

Rozhovor s právníkem Karlem Světničkou o brutálním zatčení v kavárně

Po týdnu se vracím k brutálnímu zatčení invalidního důchodce a bývalého zaměstnance NKÚ Karla Světničky (viz zdroj), protože politické zákulisí této kauzy je ještě horší, než jsem si myslel.

9.12.2020 v 10:52 | Karma: 7,04 | Přečteno: 245x | Diskuse| Politika

Libor Malý

Psychologické zastrašování mé osoby estébáky

Včerejšími demonstracemi v Praze a mé osobní setkání s lidmi či vyjádření v živém internetovém vysílání, jsem byl kontaktován po mobilním telefonu tajemným člověkem, údajným přítelem z facebooku.

7.12.2020 v 15:44 | Karma: 13,74 | Přečteno: 1813x | Politika
  • Nejčtenější

Atentát na Fica. Slovenského premiéra postřelili

15. května 2024  14:56,  aktualizováno  17:56

Slovenského premiéra Roberta Fica ve středu postřelili. K incidentu došlo v obci Handlová před...

Fico je po operaci při vědomí. Ministr vnitra mluví o občanské válce

15. května 2024  19:25,  aktualizováno  23:12

Slovenský premiér Robert Fico, který byl terčem atentátu, je po operaci při vědomí. S odkazem na...

Pozdrav z lůžka. Expert Antoš posílá po srážce s autem palec nahoru

13. května 2024  18:48,  aktualizováno  14.5 22:25

Hokejový expert České televize Milan Antoš, kterého v neděli na cestě z O2 areny srazilo auto, se...

Fica čekají nejtěžší hodiny, od smrti ho dělily centimetry, řekl Pellegrini

16. května 2024  8:42,  aktualizováno  15:38

Zdravotní stav slovenského premiéra Roberta Fica je stabilizovaný, ale nadále vážný, řekl po...

Novotný je na vyhazov z ODS. Výroky o Slováčkové překročil hranici, řekl Benda

12. května 2024  12:11

Starosta Řeporyjí Pavel Novotný překročil hranice, které by se překračovat neměly, kritizoval v...

Varšava jako první polské město zakázala kříže na úřadech, opozice se bouří

17. května 2024  7:21

Varšava jako první město v převážně katolickém Polsku zakazuje kříže v městských úřadech a...

Texaský guvernér omilostnil muže odsouzeného na 25 let za zabití demonstranta

17. května 2024  7:04

Guvernér Texasu Greg Abbott udělil milost muži, odsouzenému k dvaceti pěti letům vězení za to, že v...

Ukrajinská armáda zaútočila na přístavy v Černém moři, cílila i na sklady s ropou

17. května 2024  6:42

Ruská obrana v noci čelila rozsáhlému útoku dronů na Sevastopol a další přístavní město...

Ruské letouny omylem svrhly nejméně 38 bomb na vlastní území, píší i ruská média

17. května 2024  6:31

Nejméně 38 leteckých bomb svrhly ruské letouny za poslední tři měsíce na ruské a okupované území na...

  • Počet článků 46
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1709x
Jsem člověk, který chce psát články o skutečné pravdě, aby změnil svět k lepšímu. Věřím, že pomocí těchto článků, se mi to podaří.

Seznam rubrik