Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pro zajímavost, jak to chodí v Česku . U nás se odkazujeme na tzv. Manipulátory, web pochybné kvality, ale výborného názvu.

"Do letošní pandemie covidu-19 platily zdravotní pojišťovny za každého pacienta, který byl hospitalizován na jednotce intenzivní péče, částku 166 400 korun za týden. Nyní je to v případě pacientů s koronavirem víc 579 848 korun.

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/za-pacienty-s-covidem-je-priplatek-tyden-pece-prijde-na-temer-580-tisic-130239?fbclid=IwAR10wMijE6m-SiMThwZoPjUrVVxs9FZ8VaIm46sPSwC0HCXkdMNy_uIGfbE#dop_ab_variant=0&dop_req_id=izJIEqSlACq-202011200603&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz%C2%A8-

a co na to náš "bůh pravdy " Jan Cemper a jeho web Manipulátoři?

"Na sociálních sítích se šíří hoax, který vznikl špatnou interpretací výroku senátorky Aleny Dernerové v Otázkách Václava Moravce z neděle 15.11.2020."

https://manipulatori.cz/hoax-platba-za-pacienta-na-jip-normalnim-luzku-je-2-300-kc-den-a-platba-na-covidovem-jip-luzku-je-60-000-den/?fbclid=IwAR2Qbud9hl6S91DicO9ZSaINpsp7xBOgKlywdEToT8XCXfzKFbqUUUty0ws

Jinak ten "bůh" určující pravdu světa je dost zajímavá postava. Prostě obrázek české mediální scény. Takže k té důvěru opravdu nechovám. ..Každý má své mocipány a plátce, bohužel..

https://www.stop-multikulti.cz/products/neziskovy-jan-cemper-od-nenavisti-k-vlasti-az-k-pomatene-zalobe/index.html?fbclid=IwAR387IqV_YR3BXZvD1uKmfjOKd0uzUy00jrf0VKf7XEpVBx4ruANI3vVSUs

1 0
možnosti

Nevím přesně, co se tímto příspěvkem snažíte sdělit. Vypadá to, že jenom plivnout na pana Cempera. Neukazuje to u vás dobrou práci s informacemi.

„Senátorka Alena Dernerová: Platba za pacienta na JIP normálním lůžku s infarktem myokardu od pojišťovny je 2.300 Kč/den a platba na covidovém JIP lůžku je 60.000/den.“

Máte to v tom článku z Manipulátorů, a právě tento výrok Manipulátoři vyvracejí.

Na Seznamu v tom vámi vloženém odkazu je to totiž takto:

Standardní lůžko: 45 800 za týden (~6 500 za den).

Standardní lůžko + COVID-19: 62 117 za týden (~8900 za den)

Lůžko na JIP: 166 400 za týden (~23 800 za den)

Lůžko na JIP + COVID-19: 413 448 (~59 000 Kč za den)

Jak můžete vidět, paní Dernerová neuvedla správně částku u lůžka na JIP za den, čili srovnává skutečné náklady na JIP s COVID-19 s jakýmsi hausnumerem. A toho se týká ten článek na Manipulátorech.

Zkuste mě opravit, pokud se mýlím.

0 0
možnosti

Teda pane Malý, Vy jste mě tak rozesmál, že jsem se překlikl a dal Vám omylem karmu. Neberte si to prosím osobně, jé to tak nemyslel.

Nebojíte se v noci jít vyčurat? V tomhle děsnym světě.....;-D

1 0
možnosti

No, pozor. Pokud si pedofilové a satanisté objednávají pizzu, a k tomu ještě trhají kobylkám nohy, to přece musí být tak vážné, až jednomu trochu hrábne.

1 0
možnosti

Berete na to něco?

1 0
možnosti
Foto

Nikdy bych nevěřila v tuto teorii...kdybych se ovšem roky nezabývala kauzou Kuřim...po přečtení spisu jsme měla připravenou knihu, ovšem byla jsme upozorněna, že to rozhodně dělat nemám... jsem ráda, že jsme na důjkazy té neuvěřitelné kauzy odehrávající se v městských zařízeních v Brně !!! a navázanou na velmi vysoké osoby...zapomněla...dodnes chodí její aktéři po ulici a nedotknutelný pan Škrla, otec odsouzené Aničky /která ovšem byla vždy jen obě't/ létá po světě.....a vědí, že jim se nic stát nemůže...a opakuji..kdybych to nezažila...nikdy tomu neuvěřím...je lépe o tom nevědět...

3 0
možnosti

Kým jste byla upozorněna? A proč jste ho poslechla?

1 0
možnosti
Foto

čte tyhle blogy i váš lékař?

1 0
možnosti
Foto

Je to už mnoho let, co zde psala jistá Petra Bostlová, náboženská fanatička, která mimo jiné postovala obrázky z kultovních italských hororů a označovala je za důkazy spáchaných vražd a omlouvala se obětem těchto zločinů. Váš blog její psaní vzdáleně připomíná, protože na podkladě skutečných zločinů fabulutete a směšujete pedofilii se satanismem, přestože satanismus a satanisté - tedy skuteční satanisté, nikoliv pozéři, veškeré násilí - speciálně na dětech a ženách přísně odsuzují.

Ten dokument Primy jsem si prohlédl a bohužel, není z něj zřejmé oč se jedná. Navíc je to jen sestřih.

O smyslu celého článku ovšem zjistíme fakta, když zapátráme po původu tzv. Pizzagate. Vznikla v roce 2016 a jejím cílem bylo diskreditovat demokratickou stranu a Hillary Clinton. Celá tato kauza byla po důkladném šetření FBI označená jako smyšlenka a konspirační teorie.

2 1
možnosti
Foto

L46i55b82o90r 57M88a28l68ý

30. 11. 2020 16:36

Ano, konspirační teorie jsou nacistické války na Blízkém východě v rámci demokracie, ještě před třemi roky byl častý terorismus konspirační teorií, ale také velké demonstrace po celém světě, či plánovaná depopulace o 10 - 15% skrze vakcinaci, o které mluvil na svých přednáškách sám guru Bill Gates. :-) Líbí se mi, jak věříte vlastním lžím a manipulacím, a myslíte si, že jste, včetně vaší osoby, nepostižitelní skutečnými nezkorumpovanými soudy v rámci skutečné demokracie bez liberálně nacistickým dovětkem.

0 0
možnosti
Foto

Ale na Vás nemá. Tu scénu v letadle s Marylin úplně vidím. R^

0 0
možnosti

"Prezident Spojených států amerických Donald Trump v brzké době připravuje totální odhalení těchto světových zločinců !"

Jistě, a také už "v brzké době" odhalí zkorumpování voleb v USA, že?

A kdy že to přesně bude? Nebo už ho taky zkorumpovali???;-D

2 0
možnosti

Co to bylo za pořad?

0 0
možnosti
Foto

Reportáž z Bohnic.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS