Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tohle je nějaká literární groteska?

0 0
možnosti

Tak teď už nezbývá nic jiného než ty světové elity zatknout, odsoudit a zavřít. A bude konečně klid. A o pár bloggerů bude méně, nebudou mít o čem psát.

1 0
možnosti
Foto

L68i24b96o96r 25M16a77l65ý

24. 6. 2015 1:32

Velmi rád se vzdám této činnosti, když nám nebude hrozit válka a budu moci si užívat svého života jen na zahradě a prací, která mě baví. Mimochodem, Francie už začíná vyšetřovat klan Rotschildů.

0 0
možnosti

Já si myslím, zcela bez ohledu na obsah článku, že konspirační teorie se staly realitou v okamžiku, kdy se objevila první konspirační teorie.

0 0
možnosti
Foto

To co  nás může zachránit, před čímkoliv, je ekonomika kapitalismu bez regulací, důsledné prosazování přirozeného práva a etiky založené na vlastnických vztazích.  Tento státně socialistický korporativismus nás rozhodně neochrání před ničím.

1 0
možnosti
Foto

a můžete osvětlit neznalému, jak to souvisí s obsahem blogu???

0 0
možnosti

V67á64c94l82a57v 41M18a21c39h

18. 6. 2015 10:21

Je to zmatené, přitažené za vlasy, bez logiky. Nicméně některé otázky jsou zcela legitimní.

1)  Import uprchlíků z Afriky není náhoda. Jaké struktury za ním tedy stojí? Využívají některá uskupení (neziskovky, podsvětí, eurofederalisté) pouze okamžité příležitosti, nebo se jedná o promyšlenější plán.

2) Byla destabilizace Sýrie a  rozbombardování Lybieopravdu pouze nedomyšleným pokusem o nastolení demokracie?

3) Je likvidace islámského státu skutečně vojensky a politicky neschůdná?

1 0
možnosti
Foto

C se týče uprchlíků, tak když už konspirace, tak kdo chce uškodit EU (Evropě)? O jednom bych věděl.

0 0
možnosti
Foto

nemám v úmyslu autora urážet, ale musím přiznat, že napsal totální blbinu.

5 0
možnosti

To si par lidi myslelo tez. Pak zasli do skolicky, posedeli ve skamnech, dostali na vizo z trojclenky za dve a vse bylo jinak.

1 1
možnosti
Foto

J56a45k51u60b 23R86o84t18h

18. 6. 2015 10:00

Jednoho Mašíbla pošlete do hlubin nevědomí, a ihned se objeví další. Jeden Mašíbl zmírá pod tíživou hromadou nezvratných fakt, jiný se zrodí z vedlejšího kaliště bludů a sápe se na pevnou zem, přesvědčen o oprávněnosti svých informací a nutkavě puzen předávat lži, fabrikace a manipulace dál. Jeden Mašíbl, coby ještě ne zcela ztracený případ, pochopí, jakými křivolakými cestami se ubíralo jeho myšlení a uzná relevantní fakta, jiný se objeví v mlze výmyslů a spekulací a šmahem pravdu odmítne s tím, že to není ta jeho, že je to pravda lživá a od temnářů naroubovaná. A tak mám jako lovec Mašíblů, jako jejich exterminátor, jako inkvizitor reality, pořád co na práci. 

Vítejte, autore, v nominaci na Mašíbla roku 2015.V

4 1
možnosti
Foto

Jenom nelze pochopit, co by ty světové elity z toho chaosu měly. Jenom vypasené ovce se dobře stříhají.

Spíše bych řekl, že i ty světové elity dost dobře nevědí, co si s tím chaosem počít.

Někde v dobrém úmyslu zasáhnou (v Libyi) a ono se to proti nim obrátí. Někde nezasáhnou a ono se to opět obrátí proti nim.

Chce to dodržovat pravidlo číslo 1: Nikdy nepoužít vlastní ozbrojené síly mimo vlastní území. Kromě zásahů schválených Radou bezpečnosti OSN. Ať si se svými průšvihy každý poradí sám.

A chce to vypracovat jasná pravidla pro secesi.

1 3
možnosti

Soucasne, se citici svetove elity, se deli do nekolika elit a stav v kterem se nachazime je obrazem souboje a 'primariat' mezi nemi. Kdo prohraje, prohrava vse. A do hry bylo vsazeno uz prilis, aby se ve zvysovani sazek prestalo. A po otoceni karet z nas nejspis zbudou stiny jako Hirosime.

1 4
možnosti

Vážení!

Všichni co máte snahu autora článku urážet, nebo článek zlehčovat, co tahle doložit argumenty?

Třeba - EU vrátilo zpět 90% migrantů, arabské jaro vyprovokovalo a podpo-rovalo např. Rusko (a doložit důkazy), Jenže takové důkazy nemáte. Tak  se snažíte zesměšňovat a urážet, místo toho, aby jste se nad článkem zamysleli a popřípadě důkazy doložili, kde se autor mýlí.

4 6
možnosti
  • Počet článků 46
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1709x
Jsem člověk, který chce psát články o skutečné pravdě, aby změnil svět k lepšímu. Věřím, že pomocí těchto článků, se mi to podaří.

Seznam rubrik