Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Budeme žít dle evropských hodnot nebo dle ,,Evropských hodnot''

Z toho, co v poslední době slyším z úst bývalého velvyslance Petra Koláře (viz zdroj níže), který pracuje pro neziskovou organizaci ,,Evropské hodnoty“, mám pocit, že žiji v komunistické propagandistické totalitě před rokem 1989.

Když jsme slyšeli z úst řady soudruhů ve filmových týdenících a v Televizních novinách, jak totalitní komunistický systém vzkvétá a plní se výrobní plán na 120 %, a přitom v obchodech nebyl toaletní papír, nebo jsme museli sehnat barevnou televizi jako podpultovku přes známého vedoucího v obchodu, mohlo se nám stát, že uvidíme manipulativní Televizní noviny pouze černobíle nebo nepříjemně poslouží staré noviny na toaletě.

Tím nechci bagatelizovat komunistický totalitní režim, kterého jsem byl vždy kritikem, ale současný stav je mnohem horší, protože od pana Koláře na ČT 24 slyšíme(viz pod článkem), nebo čteme na jeho fb profilu, že se musíme naučit žít s terorismem kvůli svobodě. Cituji:

,,Musíme se naučit žít v ohrožení a nehroutit se ze ztráty jistot, které jsme stejně nikdy neměli. Nejistota patří ke svobodě, stejně jako zodpovědnost.“

Pan Kolář nazývá tento agresivní a válečný systém svobodou, já ho nazývám další totalitou pouze nazvanou ,,demokracie“, která nelže jen o nadprodukci a jak je vše dokonalé, ale produkuje manipulativní propagandu, že je třeba přijmout vraždění Evropanů, ne-li našich příbuzných, jako standard a běžnou součást tohoto ,,nádherného a svobodného“ politického systému, který vyprodukovala válečná politika Spojených států a Evropská unie skrze NATO v agresivních válkách na Blízkém východě. Také nám lhalo mnoho politiků, že NATO slouží pouze k ochraně partnerských států této aliance, pokud by byl nějaký člen napaden cizím státem. Upozorňují, že nikdy žádný člen NATO nebyl napaden, ale přesto tato aliance vedla útočné agresivní války jako nacistický režim.

Dle mého názoru žijeme v nebezpečnější totalitě, kde můžeme pouze a zatím psát na svém blogu či sociální síti a křičet na demonstracích, do zahraničí z bezpečnostních důvodů nemůžeme jet, kam chceme a plotů nám v Evropě přibylo více, než jich bylo před rokem 1989. Myslím, že se tento režim brání před koncem svého pádu propagandou, jako se bránil komunistický režim v létě 1989.

Jestli si na tento způsob žití máme zvykat, tak já rozhodně nechci, protože před listopadem 1989 mi také politický režim vnucoval způsob žití. Dle mého názoru toto páchají lidé, kteří slouží propagandě systému, ve kterém právě žijeme. A to  i přesto, že je vývoj velmi negativní.

Na závěr svého příspěvku na svých fb stránkách pan Kolář uvedl krátkou větu, cituji :

 ,,Není důvod k panice, je čas se probrat.“

S touto jedinou větou s panem Kolářem souhlasím. Ano, je čas se brobrat a více jak polovina občanů ve Velké Británii to udělala a dokázala to v referendu, kde nadpoloviční většina řekla ,,NE“ evropským hodnotám jaké páchá totalitní politika Bruselu o zákazech a příkazech.  Je čas se probrat a pochopit, kdo nám lže a kdo stojí za lživou propagandou, Velká Británie to už nadpoloviční většině pochopila.

Dále se musím vrátit na začátek tohoto roku, kdy Jakub Janda z ,,Evropských hodnot řekl v únoru o Parlamentních listech( zdroj viz níže), cituji:

„Z našeho pohledu je velmi důležité sledovat fungování webu ParlamentníListy.cz vzhledem k tomu, že ho velká část seriózních politiků vnímá jako standardní komunikační kanál, přestože tam můžeme vidět konkrétní konspirační či prokremelské hlasy, kterým je dáván velký prostor. My neříkáme, že by měla být svoboda projevu omezena, to v žádném případě. Pouze říkáme, že je třeba sledovat, kdo má kterou agendu, a pokud z konkrétního webu vychází téměř vždy, že Ruská federace to dělá vždy dobře a Západ to dělá vždy špatně, je třeba si to říct nahlas. V případě ParlamentníchListů.cz samozřejmě vnímáme i to, že dávají prostor západním hlasům, což je stabilní technika, jak vytvořit dojem, že jste seriózní médium. ParlamentníListy.cz je třeba pečlivě studovat, jakým způsobem fungují, protože různé konspirační hlasy víceméně vyrostly na tomto webu,“

To je tak pane Jando, když alternativní média dávají prostor celému spektru politiků a tím získáváme objektivní zprávy, které jsou založené na opravdové demokracii a svobodě slova, které nezískáme v mainstreamových médiích, což je důkaz, že nežijeme v opravdové demokracii a mainstream zadržuje určité informace, které alternativní média nezadržují.

Po 5 měsících Jakub Janda na konci července popsal(zdroj viz níže), jak podle závěrů analytiků funguje česká dezinformační scéna. Za nejnebezpečnější servery označila organizace weby AC24, Sputnik Česká republika, Svět kolem nás, První zprávy a Aeronet, ale i Parlamentní listy.

Dle mého názoru jsou Parlamentní listy zdrojem objektivních zpráv, protože poskytují zprávy z celého politického spektra, které nám neposkytují mainstreamová média. Takže si myslím, že právě lidé z Evropských hodnot páchají dezinformační kampaň a jsou placenou západní lživou propagandou, která se bojí, že se většina občanů v České republice dozví realitu o špatné politice Spojených států a Evropské unii jako ve Velké Británii, která ničí opravdové evropské hodnoty.

Zdroj :

http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10095426857-interview-ct24/216411058040727/

http://video.aktualne.cz/dvtv/obvinuji-prezidenta-zemana-zkolaborace-sruskem-je-to-trojsky/r~63167e6e47a111e6888a0025900fea04/?utm_source=centrumHP&utm_medium=newsbox&utm_content=1&utm_term=position-3 

http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Langsadlove-akce-o-propagande-kde-Jakub-Janda-varoval-pred-PL-Lidovec-chtel-zakazovat-mazat-blokovat-A-pak-prisel-Schwarzenberg-a-magori-volove-a-extremiste-424054

http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Nejvlivnejsi-cesky-dezinformacni-web-Pry-ParlamentniListy-cz-446895

 

 

 

 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Libor Malý | čtvrtek 4.8.2016 10:38 | karma článku: 35,57 | přečteno: 1274x
  • Další články autora

Libor Malý

Admin Patrik Banga spáchal cenzuru mého blogu

Podporujete lži, nenávist, závist, intriky, zlodějny, války, cenzuru, depopulaci skrze vakcíny, hlavně u seniorů, a fašistický NOVÝ SVĚTOVÝ ŘÁD, v angličtině NEW WORLD ORDER.

2.2.2021 v 20:45 | Karma: 28,33 | Přečteno: 734x | Diskuse| Politika

Libor Malý

Kameraman Václav Rada a moderátor Jiří Kumbera včera v Ostravě

Protože se blíží konec roku, chci poděkovat a upozornit na práci kameramana Václava Rady a moderátora Jiřího Kumbery, která je velmi důležitá v boji za svobodu při nástupu současné zločinecké diktatury pomocí falešné pandemie.

28.12.2020 v 15:20 | Karma: 9,99 | Přečteno: 466x | Diskuse| Politika

Libor Malý

Veronika Vágnerová z Ústí nad Labem je iniciátorkou petice proti rouškám na základní škole

Podnikatelka a aktivní sportovkyně Veronika Vágnerová z Ústí nad Labem je iniciátorkou petice proti rouškám na základní škole Velké Březno.

14.12.2020 v 11:00 | Karma: 7,03 | Přečteno: 197x | Diskuse| Politika

Libor Malý

Rozhovor s právníkem Karlem Světničkou o brutálním zatčení v kavárně

Po týdnu se vracím k brutálnímu zatčení invalidního důchodce a bývalého zaměstnance NKÚ Karla Světničky (viz zdroj), protože politické zákulisí této kauzy je ještě horší, než jsem si myslel.

9.12.2020 v 10:52 | Karma: 7,04 | Přečteno: 245x | Diskuse| Politika

Libor Malý

Psychologické zastrašování mé osoby estébáky

Včerejšími demonstracemi v Praze a mé osobní setkání s lidmi či vyjádření v živém internetovém vysílání, jsem byl kontaktován po mobilním telefonu tajemným člověkem, údajným přítelem z facebooku.

7.12.2020 v 15:44 | Karma: 13,74 | Přečteno: 1813x | Politika
  • Nejčtenější

Atentát na Fica. Slovenského premiéra postřelili

15. května 2024  14:56,  aktualizováno  17:56

Slovenského premiéra Roberta Fica ve středu postřelili. K incidentu došlo v obci Handlová před...

Fico je po operaci při vědomí. Ministr vnitra mluví o občanské válce

15. května 2024  19:25,  aktualizováno  23:12

Slovenský premiér Robert Fico, který byl terčem atentátu, je po operaci při vědomí. S odkazem na...

Pozdrav z lůžka. Expert Antoš posílá po srážce s autem palec nahoru

13. května 2024  18:48,  aktualizováno  14.5 22:25

Hokejový expert České televize Milan Antoš, kterého v neděli na cestě z O2 areny srazilo auto, se...

Fica čekají nejtěžší hodiny, od smrti ho dělily centimetry, řekl Pellegrini

16. května 2024  8:42,  aktualizováno  15:38

Zdravotní stav slovenského premiéra Roberta Fica je stabilizovaný, ale nadále vážný, řekl po...

Novotný je na vyhazov z ODS. Výroky o Slováčkové překročil hranici, řekl Benda

12. května 2024  12:11

Starosta Řeporyjí Pavel Novotný překročil hranice, které by se překračovat neměly, kritizoval v...

Bakterie z vody letos zabíjí častěji, zemřelo už 23 lidí. Řada nákaz uniká

17. května 2024

Premium Kromě jiných infekcí se v Česku letos více šíří i smrtelnější legionářská nemoc, která se...

Slovensko k tragédii směřovalo dlouho, tímhle prohráli všichni, míní expert

17. května 2024

Premium Bývalý slovenský novinář a bezpečnostní expert Milan Žitný je přesvědčen, že k tragické události,...

V Kladně hořel sklad olejů a autodílů, škoda je čtyřicet milionů korun

16. května 2024  12:31,  aktualizováno  22:59

V kladenské ulici Železničářů ve čtvrtek hořela průmyslová hala se skladem olejů a autodílů. U...

Soud v Haagu začal řešit Gazu. Genocida dosáhla strašlivé úrovně, zaznělo

16. května 2024  22:40

Genocida, kterou Izrael páchá v Pásmu Gazy, dosáhla strašlivé úrovně, prohlásil zástupce...

  • Počet článků 46
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1709x
Jsem člověk, který chce psát články o skutečné pravdě, aby změnil svět k lepšímu. Věřím, že pomocí těchto článků, se mi to podaří.

Seznam rubrik